Ruilen & Retourneren

Alle rendementen en uitwisselingen moeten worden aangevraagd binnen 7 dagen na het pakket is afgeleverd. Om terug te keren / wisselen, moeten de schoenen worden in nieuwe staat zoals ontvangen, met de originele doos zij kwamen met en zonder schoenen doos.

Gelieve uw aanvraag of e-www.bestesneakers.nl terug te keren met de informatie hieronder gevraagd en wij zullen u meer informatie over het stuur hoe d'envoyer ruil voor terugbetaling of schoenen te wisselen, meestal binnen 24-48 uur.

Terug
Order No:
Omschrijving van de goederen (model, hoeveelheid):
Naam:
Adres:
E-mail:

pakketten www.bestesneakers.nl terug te keren naar de terugkeer / convertor worden na een periode van 7 gemarkeerd dagen vanaf het moment van uw aanvraag is goedgekeurd.
Gelieve NIET het adres terug te vragen.

de koper is verantwoordelijk voor de verzending van het pakket terug naar adidasrunning. en originele staat en verpakking. Na inspectie, zullen wij uw credit card crediteren in het bedrag van de ACCT koper betaald voor de kosten van schoenen meer standaard verzendkosten
Exchange.

Wij zullen uw terugkeer e-mail hier, we zal uw probleem aan te pakken binnen de 24 uur om ervoor te zorgen dat de after-sales zorgen, als we de goederen en schoenen ontvangen zonder schade, dan we volledige terugbetaling, dank u voor uw verkiezing aankoop!

Retour beleid

U heeft 14 dagen de tijd om ons te melden dat u wenst om uw bestelling te retourneren. Gelieve het rendement van uw goederen aan ons binnen 14 dagen van annulering.

Als u graag een uitwisseling terug te sturen naar ons binnen 28 dagen.

Als u met een creditcard of betaalpas heeft betaald kunt u naar beneden landelijke pop tot één van onze winkels, neem uw pakbon en de goederen die u wilt terugkeren, en de winkel team zal blij zijn om u een te bieden terugbetaling of omruiling.

Als u hebt betaald via PayPal of Apple betalen, zal uw lokale winkel van uw bestelling terug te sturen naar ons distributiecentrum op uw rekening, zodat de transactie kan worden teruggedraaid, of uw bestelling kan uitgewisseld en kwalijk terug naar jou.

nodig van Store bestellingen geleverd aan alternatieve verzamelpunt kan niet worden geretourneerd in die winkel.

de gepersonaliseerde items worden alleen geaccepteerd als de personalisatie tekst onjuist is of als het product defect is.

Let op, bestellingen gekocht op de Nederland site kan niet worden geruild of geretourneerd aan een van onze winkels buiten de Nederland.

We zullen gewoonlijk terugbetalen het volledige aankoopbedrag, samen met de standaard verzendkosten betaald zolang we uw bestelling binnen de opzegtermijn te ontvangen. Als je ervoor kiest om extra voor express-levering te betalen, zullen we alleen restitutie van de kosten van de standaard levering. Let wel dat als u slechts enkele items terug te keren, maar houd de rest van uw bestelling, kunt u geen recht op een terugbetaling van de verzendkosten.